Update cookies preferences

Muzikanten profiel van Gitarist en Zanger / Zangeres Bliss

Gebruiker: Bliss

Instrumenten

1e instrument: Gitaar
2e instrument: Zang

Biografie

Pop/Rock band Bliss zoekt een slag/sologitarist. Het zou mooi zijn als je ook backing vocals kan verzorgen maar niet verplicht! Onze muziekstijl is breed; Rock, Pop en Alternative zoals bijvoorbeeld Nirvana, The Beatles, Temples, Queen maar ook artiesten als Billie Joel.

De band is net opgericht en bestaat momenteel uit een zanger/gitarist/toetsenist (34), een bassist(31) en drummer (33). We hebben uiteindelijk de ambitie om mee te doen aan evenementen zoals Popronde, maar beginnen met kleine optredens als goede voorbereiding.

Onze setlist bestaat uit zowel covers als eigen werk. Je kunt onze demo beluisteren via: https://soundcloud.com/bliss_music_rocks

Het belangrijkste is dat we veel plezier onderling hebben en dat niet alleen wij maar het publiek hier ook van kan genieten. We zijn geen broodspelers maar vinden het geweldig om goed te klinken en er iets moois van te maken!

Wij repeteren twee keer in de maand bij de Phoenix in Breda. De ene repetitie richten we ons op de covers en de andere repetitie

Advertenties