Zanger / toetsenist zoekt band (Utrecht)

Zanger / toetsenist zoekt band

In Zanger / Zangeres Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Jossevansleeuwwn op 20-09-2024, 39 keer bekeken.

Dag allemaal,

Ik ben als zanger op zoek naar een (rock) coverband die graag veel optreedt. Ik zing graag in een band met meerdere stemmen, zodat we door afwisseling en meerstemmigheid het publiek op zijn kop kunnen zetten!

Ik ben een vanuit huis uit een klassiek geschoolde pianist, die zich afgelopen 15 jaar heeft ontwikkeld als toetsenist en zanger. Laatste jaren steeds meer gaan focussen op zingen, waar ik toch het meest blij van word! Ik ben zoals gezegd ook een ervaren toetsenist, dus ik doe het ook vaak als combinatie.

Ik ben een echte entertainer. Ik sta het liefst op het podium om samen met de band en het publiek een mooi feestje te maken. Ook heb ik ervaring als MC van de band (het aan elkaar praten van een gig).

Ik heb al ruime ervaring als toetsenist en zanger in coverbands, oa op bruiloften, maar ik wil graag nog meer muziek maken. Vandaar deze oproep.

Zijn jullie als band op zoek naar een type zoals ik. Neem vooral contact op: dan kom ik een keer langs op een repetitie!