Zanger zoekt naar groep leeftijdsgenoten voor coverband (Eindhoven)

Zanger zoekt naar groep leeftijdsgenoten voor coverband

In Zanger/Zangeres Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker op 27-09-2024, 66 keer bekeken.

Hallo allemaal,

Ik ben op zoek naar een groep muzikanten die het ziet zitten om vanaf scratch te beginnen met een nieuwe coverband. Ik ben zelf zanger, 38 jaar oud en zing al mijn hele leven. De muziek waar ik aan denk zijn bands als The Script, Greenday, Train, Keane, The Goo Goo Dolls etc. Natuurlijk ben ik niet de enige die de setlist bepaald maar deze bands passen bij mijn persoonlijke smaak en bij mijn stem, ben benieuwd wat jullie graag zouden willen spelen.

In eerste instantie denk ik dat we moeten kijken welke groep - als er überhaupt interesse is - we bij elkaar kunnen krijgen, een keer bij elkaar moeten komen en kijken of het klikt en wat de wensen zijn. Mochten jullie willen weten hoe ik (ongeveer) klinkt heb ik een prehistorische video toegevoegd van toen ik nog jong en onbevlekt was waarin je kunt horen wat voor vlees je in de kuip hebt. Twaalf jaar oud dus er staan ondertussen wel wat meer kilometers op de teller (en nog wat minder haren op de bol).

Mocht je interesse hebben en een instrument kunnen spelen, of mocht je al een band hebben in dit genre en een zanger zoeken, let me know!

Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

The Only Exception