Update cookies preferences

Zanger(es) (m/v/x) gezocht voor Waanzijn (Utrecht)

Zanger(es) (m/v/x) gezocht voor Waanzijn

In Zanger / Zangeres Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker djhwolters@gmail.com op 26-07-2024, 142 keer bekeken.

Hallo allemaal!

Wij zijn de Utrechtse band Waanzijn, en we maken creatieve, soms ietwat vreemde, Nederlandstalige muziek in de bezetting van drums, bas, gitaar, fluit en zang. Na 2 jaar van repeteren en werken aan nieuw materiaal is onze zangeres plotseling voor langere tijd onbeschikbaar. Gezien de vaart die er inmiddels in zit, hebben we besloten dat we als band door moeten. Dat betekent dat wij op zoek zijn naar een nieuwe zangpersoon.

Onze band repeteert in Utrecht, als dat lukt eens in de 1 à 2 weken. We hebben inmiddels een leuk en gevarieerd repertoire opgebouwd, en hopen hiermee binnenkort meer te gaan optreden. Met jou. We zijn van gevorderd niveau en allen serieus met muziek bezig, maar hechten veel waarde aan een gezellige en ongedwongen sfeer, waarin iederen zoveel mogelijk ruimte krijgt voor eigen inbreng, op welk vlak dan ook.

We zoeken geen tijdelijke vervanger voor onze zangeres, maar iemand die zich echt aan onze band wil verbinden. Wanneer onze zangeres op termijn mocht terugkeren hopen wij dat je bij ons blijft, jullie kunnen elkaar dan aanvullen.

Het zou extra leuk als je ook slaggitaar kunt spelen.

We hopen snel van je te horen! Bij interesse delen we graag wat opnames met je.

Waanzijn