Update cookies preferences

Pop- en showkoor Heartbeat zoekt lage alten! (Alkmaar)

Pop- en showkoor Heartbeat zoekt lage alten!

In Zanger / Zangeres Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Pop en showkoor Heartbeat op 08-08-2024, 65 keer bekeken.

Is zingen jouw passie, ben je een echte teamplayer van 18 plus dan nodigen we je uit om op een vrijdagavond vrijblijvend mee te komen zingen in de Rietschoot te Koedijk. We repeteren elke vrijdagavond van 19.45 - 21.45. Op vr. 6 september gaan we weer starten na onze zomerstop.

Natuurlijk zijn alle stemmen welkom maar we zitten te springen om alten! Bij twijfel....gewoon proberen. Tijdens je proefperiode doe je een stemtest en wordt je stemgroep bepaald dus dan weet je of je bij ons de alten kan komen versterken.
Heartbeat is een ambitieus en gezellig koor onder leiding van dirigent/zangcoach Olaf van Rijn en wordt tijdens de shows begeleid door een fantastische eigen live-band! We treden regelmatig op in Alkmaar en omgeving. In december doen we mee aan het Midwinterfestival in De Rijp, dat is altijd een feestje.

Elke twee jaar presenteren we een nieuwe show waarbij de koorleden uitgedaagd worden om zang te combineren met een stukje theater en choreografie. De shows worden begeleid door een professionele theaterdocent/regisseur. In november 2025 staat onze volgende show gepland.

Neem eens een kijkje op onze website: www.heartbeatkoedijk.nl
of mail naar: info@heartbeatkoedijk.nl