Update cookies preferences

Band "Flashback" zoek nieuwe zanger (Tiel)

Band "Flashback" zoek nieuwe zanger

In Zanger / Zangeres Gezocht in Tiel (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Valamn op 14-08-2024, 97 keer bekeken.

Hallo zangers… wij zijn nog steeds op zoek naar een gepassioneerde, ervaren zanger, die samen met onze dynamische zangeres de frontpositie op de podia voor de band gaat innemen.
De band “Flashback” bestaande uit: zangeres en zanger (vacature); drums; bas-, slag-, sologitaar en keyboards … een hechte groep 50+ muzikanten, die jaren in diverse bands hun sporen hebben verdiend en nog vele jaren door willen gaan.

We repeteren op maandagavond op het industrieterrein van Zaltbommel in een grote ruimte (met een bar), waar ook een PA/zanginstallatie aanwezig is.

We spelen allerlei classics van de “mid seventies” tot heden… Solo’s van de zanger en de zangeres wisselen we af met bekende duetten.

De zanger die we zoeken heeft een krachtige stem met een redelijk bereik (sterk in de hogere regionen heeft de voorkeur), is representatief en vindt het leuk om samen met onze zangeres het publiek actief te entertainen.

Herken je jezelf in dit geschetste profiel en vind je het leuk om een keer een auditie te komen doen, bel dan even met ( 06-20306372) We horen graag van je……

Leeftijdscategorie: 40 tot 50 jaar