Opstarten nieuwe rock-metal(-pop) band (Nijmegen)

Opstarten nieuwe rock-metal(-pop) band

In Zanger/Zangeres Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker op 17-10-2024, 39 keer bekeken.

Hi allemaal,

Mijn naam is Rozemarijn, ik ben 26 jaar en ik zou graag weer een band beginnen. Ik zoek hiervoor gitarist(en), een drummer en eventueel een bassist (ik kan zelf ook basspelen maar ik zou het liefst voornamelijk willen focussen op zingen).

Ik zou graag (zeker in het begin) beginnen met covers, maar ook toewerken naar het schrijven van eigen muziek. Ik wil graag rock- en metalmuziek spelen, muziek zoals Muse, Highly Suspect, maar ook Sleep Token, System of a Down, Bring me the Horizon en Dayseeker. Ik noem maar wat dingen, ik sta open voor heel veel. Ik vind het bijvoorbeeld ook leuk om me te laten inspireren door meer indiepop-achtige of moderne R&B-muziek zoals Frank Ocean, Rosalía en SZA. Uiteraard vind ik het coveren van bands meer zoals Red Hot Chili Peppers, Linkin Park en Pearl Jam ook leuk.

Ik ben geen complete beginner aangezien ik al een aantal jaar in bandjes heb gespeeld en gezongen, maar ik ben ook niet heel netjes geweest met het bijhouden van mijn bas- en zangskills de afgelopen periode.

Het zou leuk zijn als mensen een beetje in een vergelijkbare situatie en leeftijd zitten en weer eens samen muziek willen maken op regelmatige basis.

Stuur me een berichtje als je geïnteresseerd bent (of twijfelt of je geïnteresseerd bent)!

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar