Toetsenist zoekt band (Brielle)

Toetsenist zoekt band

In Toetsenist Zoekt Band in Brielle (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker op 22-10-2024, 21 keer bekeken.

Naam: Jorn Bilstra

Biografie:

Mijn naam is Jorn Bilstra en ik ben een gepassioneerde toetsenist, zanger en producer met een diepgewortelde liefde voor het creëren van meeslepende muziek. Al meer dan vijftien jaar ben ik actief in de muziekwereld en neem ik mijn luisteraars mee op een muzikale reis, waarin ik populaire rock- en popmuziek op een unieke en persoonlijke manier cover. Met mijn rustige, maar diepgaande stijl, weet ik de essentie van elk nummer over te brengen, zowel op piano als synthesizer.

Mijn muzikale avontuur begon op jonge leeftijd met drummen en bas spelen, en ik heb in diverse bands door heel Nederland opgetreden. Tegenwoordig focus ik me op mijn werk als solo-artiest, waarbij ik in mijn vrije tijd als producer experimenteer met de nieuwste sounds. Een van mijn hoogtepunten is een nummer op SoundCloud dat meer dan 60.000 keer is beluisterd, en recentelijk heb ik een nieuw album uitgebracht dat mijn muzikale evolutie laat zien.

Of het nu gaat om het coveren van tijdloze rockhits, het produceren van vernieuwende geluiden of het geven van intieme optredens, ik streef er altijd naar om mijn publiek te raken en te inspireren met mijn muziek.

Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar