Jazzkwartet zoekt versterking (Amsterdam)

Jazzkwartet zoekt versterking

In Saxofonist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker op 12-10-2024, 48 keer bekeken.

Jazzkwartet zoekt versterking

Wij zijn jazzkwartet Heren van de Straat. Het is een gezellige groep met ervaren muzikanten die al geruime tijd samen spelen en optreden. De huidige bezetting is gitaar, bas, drums en tenor/sorpraan sax. We willen graag het kwartet uitbreiden met een extra blazer (trompet / trombone / sax).

Aangezien onze saxofonist tenor en sopraan speelt zoeken we een saxofonist die of alt sax of ook tenor en sopraan sax speelt.

We hebben een aantal keer opgetreden en willen graag meer gaan spelen. Repetities zijn om de week op woensdagavond in Q-factoryin Amsterdam. De leeftijd van de bandleden varieert van 36 tot 63 maar iedereen voelt zich jong!

Een greep uit ons huidige repertoire: The Good Life, We See, St Thomas, Afro Blue, Angel Eyes, Dat Dere, Nardis, Naima, Cheese Cake, Minor Blues, Caravan, Softly as the Morning Sunrise, Duke of Iron, Well You Needn't. Het ene nummer spelen we in swing, het andere meer funky en het andere meer bossa of afro. We vinden het ook leuk om een nummer in verschillende stijlen te kunnen spelen. Tijdens repetities proberen we een goede balans te hebben van lekker spelen maar ook nummers goed af te werken.

We zijn op zoek naar een redelijk ervaren muzikant die kan soleren en niet bang is om buiten de lijntjes te kleuren. Maar ook iemand die samen met de saxofonist thema’s tweestemmig kan gaan spelen. Uiteraard vinden we het leuk als ook jij met inbreng van nieuwe nummers en wellicht optredens komt.

Als je interesse hebt komen we graag met je in contact.
Groeten, Heren van de Straat.