Old school 50's Rock & Roll band zoekt Pianist / Toetsenist (Gorinchem)

Old school 50's Rock & Roll band zoekt Pianist / Toetsenist

In Pianist Gezocht in Gorinchem (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker op 21-10-2024, 37 keer bekeken.

Gezocht: toetsenist/pianist voor goed lopende “Old School 50ies Rock and Roll” band Gamble Blue Cats.

Na vele geweldige jaren samen te hebben gespeeld heeft onze toetsenist helaas besloten om te stoppen. Om die reden is er per direct ruimte in onze band voor een old school boogiewoogie toetsenist/pianist in de stijl van Jerry Lee Lewis, die de begeleiding en solo’s in de stijl van het origineel voor zijn rekening kan nemen.
Gamble Blue Cats bestaat uit 5 muzikanten, zanger/gitarist (bandleider), drummer, bassist, sologitarist en een toetsenist (vacature) in de leeftijd van 50 tot 65 jaar. We repeteren wekelijks op dinsdagavond in Sleeuwijk.
We spelen jaren 50 Rock and Roll, denk hierbij aan Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Johnny Cash, Elvis etc. en streven er naar om de nummers zo authentiek mogelijk te spelen.
We besteden hierbij ook aandacht aan onze performance, gear en kleding.
Belangrijk is dat je bereid bent om voor de repetities thuis je eigen partij uit te zoeken zodat we tijdens de repetitie aan de slag kunnen met de nummers van onze setlist.
Doel is dus het zo goed mogelijk naspelen van het nummer, maar er is ook ruimte om na de originele solo een eigen improvisatie solo in 50ies stijl toe te voegen.

De komende maanden willen we dan met jou gaan besteden om weer een geoliede machine te worden zodat we volgend jaar weer het podium op kunnen gaan.
Gamble Blue Cats treedt regelmatig op in geheel Nederland (8 tot 10x per jaar) en soms ook in Duitsland. We zijn een serieuze band maar gezelligheid en plezier met elkaar staat voorop.
We zoeken geen broodspeler, maar iemand die dit vooral voor zijn plezier doet en met wie het echt klikt met iedereen in de band.

Voor info over de band, foto’s en filmpjes check onze Facebook pagina:

https://www.facebook.com/gamblebluecatsband

of onze website:


Leeftijdscategorie: 50 jaar en ouder

Great Balls of Fire