Hey Pianist, dé vocalgroup is op zoek naar jou! (Drachten)

Hey Pianist, dé vocalgroup is op zoek naar jou!

In Pianist Gezocht in Drachten (Friesland). Geplaatst door gebruiker op 21-10-2024, 22 keer bekeken.

Entheos Vocal Group zoekt een net zo Entheosiaste pianist. We zijn onlangs opgerichte groep/vereniging die als doelstelling heeft om op een bevlogen wijze Gospel ten gehore te brengen. We dagen onszelf uit om op een hoog niveau te zingen en muziek te maken. Net zoals van de zingende leden wordt verwacht dat ze ‘spot on’ de nootjes raken, verwachten we ook van ons als muzikanten dat we als band staan als een huis.
Superstrak en muzikaal is ons motto. Op dit moment bestaat de vaste band uit een drummer, bassist en toetsenist. De toetsenist neemt voornamelijk de synth partijen en een deel percussie voor zijn rekening. We missen dus op dit moment nog echt die piano virtuoos die het heerlijk vindt om met een ballad elke gevoelige snaar te raken die er maar bestaat, maar ook funk/rock ritmisch het dak van het huis (kerk/theater/zaal) speelt.
Wil je meer weten, neem dan even contact met ons op. Je kunt alvast een kijkje nemen op www.entheosvocalgroup.nl, de socials afspeuren of ons gewoon even bellen. Je mag mij (de bassist) bellen op 0611358854 (appje sturen mag natuurlijk ook ;-))