(Rock / Anything) Gitarist zoekt band of muzikanten. (Amsterdam)

(Rock / Anything) Gitarist zoekt band of muzikanten.

In Gitarist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker op 21-10-2024, 44 keer bekeken.

Hi! Ik ben Jochem (19) en ik ben opzoek naar een leuke band om bij aan te sluiten in de omgeving van Amsterdam (Thuis) - Amersfoort (Studie) of anders muzikanten te vinden om mee te jammen.

Nu ongeveer 2 jaar speel ik non stop vanalles en nog wat op gitaar. Ik speel veel van (AC/DC, GnR, Maneskin, Poor Mans Poison, Brian Adams, Elvis Presley, Chuck Berry, CCR & KALEO). Maar eigenlijk sta ik open voor bijna alles, meer pop vindt ik ook leuk (ABBA, Maneskin, Red Hot Chili Peppers, The Police). Ook vindt ik het ook altijd leuk om nieuwe dingen te bedenken en texten te schrijven, ik zing ook wel een beetje maar wil nog wel zangles gaan nemen. Met een gitaar kan ik bijna alles wel, zolang je me maar niet vraagt om een complexe shred solo te improviseren haha.

Afgelopen zomer (2024) heb ik al geprobeerd een eigen bandje op te richten maar jammer genoeg is dat niks geworden omdat het niet lukte een vaste repetitiedag te vinden. Als ik ergens voor ga, ga ik er ook vol voor dus ik heb sowieso tijd, anders maak ik dat wel.

Ook heb ik wel podiumervaring met kleine bars en clubs, en vanalles aan equipment als een goeie versterker en een wireless.

Meeste aan filmpjes staat op insta in Originals of Demos

Belangrijkste voor mij is het gewoon gezellig hebben & nieuwe mensen ontmoeten;)

Leuk om een keer te jammen? Stuur me een mail via muzikantenbank of een DM op insta:)