Update cookies preferences

OLD MAN'S RIOT zoekt drummer (Oefenruimte Reeuwijk (bij Gouda))

OLD MAN'S RIOT zoekt drummer

In Drummer Gezocht in Oefenruimte Reeuwijk (bij Gouda) (Drenthe). Geplaatst door gebruiker booking@oldmansriot.nl op 28-08-2024, 51 keer bekeken.

OLD MAN'S RIOT zoekt een gemotiveerde drummer. Wij zoeken niet de beste in de wereld maar eentje die bij ons past. Dat geldt voor zowel het muzikale als persoonlijke vlak. Een kenmerk van onze muziek is de groove. Jij voelt dat als drummer aan en kunt naast een energieke en strakke basis de nummers verder inkleuren met creatieve partijen.

Verder willen we met nieuw werk weer graag de studio in en vooral met regelmaat het podium op. Plezier maken staat voorop, maar we zijn serieus met onze muziek bezig. Onze oefenruimte is in Reeuwijk, eigen vervoer is noodzakelijk.

Old Man's Riot speelt een aantrekkelijke mix van stijlen, zoals hardrock, stoner, prog en metal met kenmerkende heavy grooves en laat ruimte voor atmosferische passages en melodie. De vocalen zijn melodieus en aanstekelijk, waardoor Old Man’s Riot toegankelijk is voor een breder publiek.

Met meer dan 70 shows op de lijst weet Old Man's Riot elke keer weer een spetterende liveshow neer te zetten. Het motto “We play heavy rock and we're not afraid to show it.” Is zeker niet overdreven.

OLD MAN'S RIOT - Mom [official video]

Meer Drummers Gezocht in Oefenruimte Reeuwijk (bij Gouda):