Bassist zoekt muzikanten voor blues(rock) band of trio (Regio Utrecht | Regio Leiden/Den Haag)

Bassist zoekt muzikanten voor blues(rock) band of trio

In Bassist Zoekt Band in Regio Utrecht | Regio Leiden/Den Haag (Utrecht). Geplaatst door gebruiker op 08-10-2024, 47 keer bekeken.

Ervaren bassist zoekt muzikanten om een blues(rock) trio of band op te richten. Doel is een mooie setlist op te bouwen voor uitvoeringen in kroegen, bluesfestivals en andere passende evenementen.

Er is zat mooi blues(rock) werk om te coveren en waar je een tent mee op z’n kop zet. Mijn voorkeur zou er naar uitgaan om eenmaal per twee of drie weken bij elkaar te komen in de repetitieruimte (bij aanvang misschien iets vaker) en thuis alles tot in de puntjes voorbereiden.

Enkele artiesten waar ik bijvoorbeeld van houd zijn Joe Bonamassa, Buddaheads, Nimmo Brothers, Mike Zito, Albert Cummings, Bernard Allison, Coco Montoya, Tinsley Ellis e.a..

Betreffende de locatie voor repetities ben ik vrij flexibel. Omgeving Utrecht, Den Haag, Leiden, Haarlem en bollenstreek of iets daarboven is voor mij prima aan te rijden.

Als je interesse hebt, reageer dan niet met een kort berichtje, maar doe even wat moeite om iets over jezelf te vertellen, je ervaring en liefst met een linkje naar wat audio/video materiaal voor een eerste indruk. Uiteraard deel ik dan ook wat meer info over mijn achtergrond en ervaring.