Bassist + zang (V) close harmony veelzijdig en dienstbaar wil groeien (Dieren-Arnhem-Zevenaar-Nijmegen)

Bassist + zang (V) close harmony veelzijdig en dienstbaar wil groeien

In Bassist Zoekt Band in Dieren-Arnhem-Zevenaar-Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker op 15-10-2024, 19 keer bekeken.

Opgegroeid met muziek, bandrepetities, ik mocht alles uitproberen. Dus zelf ook muziek gaan maken. Van jongs af aan viel de baspartij van een nummer me altijd al op, maar toch begonnen op gitaar. Ben geen gitarist maar zo blijkt: bassist. En zangeres. Die momenteel een band zoekt om de muziek nieuw leven in te blazen.

Zangles gehad tot conservatorium niveau, jazz, latin, ballads, van daaruit van alles gaan zingen. Close harmony / backing vocals natuurtalent. Lead mag ik nog in groeien, heb een warme (alt) stem. Heb een eigen geluid, muziek is gevoel. Gevoel muzikaal samenbrengen en overbrengen, daar ga ik voor.

Vorig jaar begonnen met basgitaar. Timing en gevoel zit wel goed. Heb aanleg om verder te komen maar mis de stimulans van een band. Bassen combineren met zang = helemaal top. Wel even goed instuderen maar dan heb ik wat om me in vast te bijten :)

Dienstbaar, gevoel voor muziek, elkaar steunen en op elkaar kunnen bouwen, dan staat het als een huis. Dit is bepalend en niet hoe virtuoos je bent of hoe hard het volume staat of hoeveel uur je oefent. Koppen dezelfde kant op, passie voor muziek, positiviteit, de juiste mindset, daar ga ik op aan.

Regio: Velp - Dieren - Zutphen - Zevenaar - Arnhem - Nijmegen. Woon zelf in Velp.
Optreden: paar keer per jaar tot elke 2 weken, alles is mogelijk.
Stijl: ik hou van heel veel stijlen, en niet van beperkingen en hokjes. Afwisseling: graag, rustig/gevoelig en uptempo/groovy, jazz, reggae, rock, latin, mantra, funky, pop, solozang, koorwerk. We kunnen heel veel kanten op!

Leeftijd: ik speel met iedereen en doe niet aan leeftijds- of andere discriminatie.
Ben zelf 46 en de muziek wordt steeds beter :)

Zoek je een bassiste die beginner-maar-geen-beginner is? Wil je samen iets echt moois neerzetten, of het nu een gevoelig nummers is of wat steviger? Laten we dan eens afspreken.