Update cookies preferences

Bassist gezocht voor MUS Utrecht (Utrecht)

Bassist gezocht voor MUS Utrecht

In Bassist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker informatie.mus@gmail.com op 22-08-2024, 117 keer bekeken.

Hoi! Wat leuk dat je onze advertentie leest!

Wij zijn MUS, een groep van zo'n 20 tot 30 studenten en net-afgestudeerden die elke 1.5 week in wisselende samenstelling bij elkaar komen om te jammen in een oefenstudio in Utrecht.

Om onze bezetting completer te maken, zijn we op zoek naar muzikanten die bas of elektrische gitaar spelen. Dus speel jij al wat langer en heb je altijd al een keer willen ervaren hoe het is om samen met anderen in een bandsetting te spelen?

Kom bij MUS!

Bij MUS staat plezier in muziek maken centraal, de drempel om aan te sluiten is laag. Iedereen die speelt of zingt is welkom! Wel is het voor het speelplezier fijn als je je instrument al enigszins beheerst. Het is de ideale setting om je eerste bandervaring op te bouwen. Af en toe organiseren we ook voorspeelavonden en treden we op.

Behalve de reguliere jamsessies organiseren we ook allerlei gezellige activiteiten om je medemuzikanten beter te leren kennen. Borrels en barbecues, samen festivals bezoeken of verpletterend zegevieren bij de muziek-pubquiz, het is een vibe.

Interesse? Vul hier je gegevens in: https://docs.google.com/forms/d/1SdetxszVO8VhZzHAiC_jjjz7_MX7TIZZ3QHQZLeevPU/viewform?chromeless=1&edit_requested=true
en we nemen binnenkort contact met je op!

informatie.mus@gmail.com
Leeftijdscategorie: 17 tot 30 jaar

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar