Bassist en drummer gezocht - Regio Utrecht (Utrecht)

Bassist en drummer gezocht - Regio Utrecht

In Bassist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker ChrisvanIperen op 18-09-2024, 53 keer bekeken.

Wij zijn The Uninvited, een jonge band bestaande uit Jered (gitaar), Chris (gitaar) en Romi (vocals) uit regio Utrecht. We spelen voornamelijk het genre indierock. Denk hierbij aan nummers van Two Door Cinema Club (What You Know), Luna Bay (Little Amsterdam), The Reytons (Slice of Lime). Ook zijn we zoekende in het maken van eigen nummers.

Doordat onze bassist en drummer helaas de band moeten verlaten vanwege een te drukke agenda, zijn we op zoek naar een nieuwe bassist en drummer die voor het genre indierock open staat en mogelijk ook met ons eigen nummers kan schrijven. Onze leeftijden zitten eind 20, maar zolang het je leuk lijkt om met ons te spelen, maakt leeftijd voor ons niet uit.

Het grootste doel van onze band is het toewerken naar optredens toe. Afgelopen juni hebben wij ons eerste optreden gehad en willen graag doorzetten.

Wij repeteren om de week op een vrijdag in The Music Space/dB's of Starsound Studio (net waar plek is) in Utrecht. Bandervaring is wat ons betreft niet vereist, zolang de bas- of drumbasis er maar is en we samen kunnen groeien.

Lijkt het je leuk om met ons te repeteren? Stuur ons een bericht!